Coworks
zoekt...
Freelancer(s)

Coworks is een klein technisch team met heel wat jaren ervaring achter de kiezen. Onze tools zijn voornamelijk PHP, Drupal, Laravel, React en een enorme drang naar efficiëntie. We werken voor een handvol grotere klanten, maar staan niet vies van een klein project.

Zoals bij zowat elk bureau komt het werk in pieken op ons af. Voor sommige taken hebben we basiskennis in huis, maar zijn gespecialiseerde profielen welkom. Die schakelen we freelance in. We hebben het dan vooral over copywriting, grafisch ontwerp, UX, marketing, legal,… maar ook voor onze gebruikelijke taken komen we wel eens handen te kort. Of willen we het gewoon zelf eens wat rustiger aan doen.

We houden van lange termijn samenwerking en hebben al wel wat ervaren rotten in ons adresboek. Helaas zitten ook die soms voor langere termijn vast op een project of zoeken zij zelf naar extra handen om het werk te verlichten.

We zijn geen “ecosysteem” met miljoenenomzet, dat wil beslissen wat jij wel of niet mag doen, waar je dat doet of wanneer. We zijn wel een netwerk van partners die elkaar respecteren en in vrij verband samenwerken wanneer het relevant is. Bij Coworks werken we zo’n 80% remote en wordt het werk gewoon… gedaan.

Werk jij in de web sector en zie je het wel zitten om met kleine gespecialiseerde partij(en) te werken?
Stel jezelf dan even voor aan kurt@coworks.be.

Recruiters: we weten dat u bestaat… Als je toch niet kan laten om te reageren, doe het dan via e-mail a.u.b.