Diepgaande Analyses

We kunnen hier veel blabla over analyse zetten, maar uiteindelijk is dit het enige dat het lezen waard is:

  • Investeren in een analyse vooraf resulteert in een goedkopere implementatiefactuur achteraf.

An expert knows all the answers - if you ask the right questions.

- Levi Strauss

Functionele Analyse

Een functionele analyse beschrijft alle functies die in uw website aanwezig zullen zijn. Vertrekpunt is altijd een uitgeschreven aanvraag of wireframes.

Wanneer u voor een samenwerking met ons gekozen heeft, zitten wij met u samen om de aanvraag door te nemen. We vertellen u daarbij hoe wij uw voorbereiding geïnterpreteerd hebben en zetten waar nodig nog even de puntjes op de i. We zijn er zodoende zeker van dat we u goed begrepen hebben en kunnen de voorbereiding nog even aftoetsen met onze technische intenties.

We brengen de risico’s in kaart en maken een onderscheid in prioriteit van de gevraagde functionaliteit. We gebruiken hiervoor het MoSCoW principe: Must, Should, Could en Won’t functionaliteit:

Het resultaat: een aanvullend document, wat opmerkingen en aanvullingen bevat op de al bestaande designs en informatie- architectuur.

  • Enkele suggesties betreffende de huidige mock-ups.

  • De acties die gebeuren achter elementen die terug te vinden zijn in de mock-ups.

  • Hoe dient een mobiele versie te staan t.o.v. de website in bepaalde functionaliteiten.

  • ...

Technische Analyse

Op basis van uw voorbereiding en onze verfijning van de functionele analyse, stellen we een technische architectuur op. Deze architectuur bevat welke componenten en modules we gaan benutten om de gewenste functionaliteit te bereiken. We denken tijdens deze fase al goed na over hoe we uw project zullen bouwen. Hoe kan er anders een realistische inschatting en timing gemaakt worden?

Integreert uw webproject met andere services? We testen alvast wat mogelijk is en lijnen af wat u mag verwachten.