Wie werkt
er aan
mijn site

Een site wordt gebouwd door verschillende profielen, met elk hun specialisatie. Een projectteam bestaat minimaal uit 3 leden. Afhankelijk van het project kunnen bepaalde rollen door eenzelfde persoon worden ingevuld. Multi-inzetbaarheid is dan ook troef bij ons als het de efficiëntie verhoogt.

Toch wordt ook ingezet op diepgaande specialistische kennis om zo optimaal kwaliteit te kunnen bieden. Elk lid heeft zijn kerntaak waarin hij/zij specialist is. Daarbovenop krijgt iedereen ook de kans om ook andere talenten tentoon te stellen. Wie heel goed kan dweilen mag bijvoorbeeld altijd de bureau eens kuisen.

Bart leerde Coworks kennen in zijn studententijd en deed er dan wat freelance grafisch ontwerp voor. Hij startte later zijn eigen web bureau, schakelde over op Drupal en sloot uiteindelijk aan bij Coworks in 2016. Hij is ook één van de bezielers achter Woonzorgweb.be. Kwestie dat hij op zijn oude dag niet op straat terechtkomt.

Donny leerde Coworks kennen toen hij vanuit zijn positie als Drupal developer op een project gezet werd samen met Coworks. Na 2 jaar stiekem geflirt, vroeg hij dan toch de scheiding aan en kwam in 2012 bij Coworks werken. Het doorslaggevende argument? Hij moet nu amper nog eens buitenshuis komen voor het werk.

Kevin deed na een opleiding web development stage bij Coworks in 2008. Hij ging daarna in een restaurant werken, maar de programmeermicrobe bleef knagen. In 2013 kwam hij opnieuw stage doen na extra opleiding in Drupal & Symphony. Deze keer bleef hij wel plakken. Hij ruilde hobby en job om en vult bijgevolg zijn vrije tijd op zoek naar de pikantste pepers en beste Japanse whisky.

Kurt vond de opleiding tot ingenieur te theoretisch en ging in afwachting van zijn studie informatiemanamagent alvast zelfstandig aan de slag. Coworks werd officieel geregistreerd in 2001 na enkele jaren als feitelijke vereniging te bestaan. Na 15 jaar workaholic besloot hij ook eens te onderzoeken wat "leven naast het werk" eigenlijk betekende. Hij is er nog altijd niet helemaal uit.

Dimi ontdekte als 10-jarig baasje het programmeren via de Sinclair ZX Spectrum en wist al snel dat dit zijn pad was. Voordat hij zijn passie voor Drupal ontdekte, heeft hij 12 jaar ervaring opgedaan als Lotus Notes/Domino ontwikkelaar. Als freelance Drupal developer werkte hij aan verschillende projecten voordat hij in 2023 besloot om zijn pad volledig in te zetten bij Coworks. En als hij even niet aan het coderen is,  onderhoudt hij graag zijn gadget addiction.

Bieke leerde Coworks kennen als klant in 2010. Na ons grondig te conditioneren met mailtjes als "Hallo Coworks, 't is Bieke, je weet wel, die toffe", werd ze door Coworks freelance ingeschakeld. Terwijl de collega's vooral innerlijk enthousiast zijn, weet Bieke als geen ander dit ook naar buiten te brengen. 

Stronger
together

Coworks is een development bureau. Samen met onze partners leveren wij functionele analyse, grafisch ontwerp, SEO optimalisatie, CRM systemen, etc. Gezien we dit regelmatig doen, werken wij in deze projecten als één team samen.