It's alive What now?

Analyse en optimalisatie van uw website.

Heel wat bedrijven en organisaties investeren grote budgetten in hun online presence, met hun site op kop. Echter wanneer deze live gaat, denken ze dikwijls dat het project is afgerond.

Niets is echter minder waar. Een site levend en relevant houden vraagt inspanning en expertise. Het uitdraaien van een vooraf ingesteld rapport uit een analytics tool is een eerste stap, maar wat leer je daar echt uit? Het correct interpreteren en van daaruit concrete acties bepalen, vraagt tijd, expertise en inzicht. De AED-kit dient als verlengde gezien te worden van uw site en voldoet aan onze 3 B’s-Garantie:

  • Bewerkbaar: U kiest zelf welke analyses u wilt laten uitvoeren, alsook de frequentie.
  • Begrijpbaar: De adviezen die we geven zijn geen ingewikkelde tabellen waar alleen de professor statistiek wijs uit geraakt. Begrijpbare, niet technische menstentaal is onze moedertaal.
  • Betaalbaar: Tranparant prijzensysteem zodat u op voorhand weet hoeveel de investering bedraagt.

Deze kit redt dan wel geen mensenlevens, maar verlengt wel de levensduur van uw site.

Zolang de site draait, is er geen haan die er naar kraait.

En toch bent u er beter als de kippen bij om uw site mee in de gaten te houden. Een site heeft ook zijn/haar behoeftes. Met een beetje aandacht en af en toe een duwtje in de rug, komt u al een heel stuk ver.

Er zijn verschillende soorten onderhoud waarbij wij kunnen helpen:

  • Basisonderhoud: de veiligheid van uw site garanderen en ervoor zorgen dat ie geen afrit neemt op het wereldwijde web.
  • Sociaal onderhoud: Hier en daar een modernisering zodat ie relevant and up-to-date blijft.
  • Chihuahua behandeling: De site wordt zo regelmatig gemonitord en gepamperd dat ie altijd the place to be is.

Lange termijn samenwerking

De website draait, veroudert en wanneer het niet meer verder kan, wordt opnieuw een aanzienlijk budget vrijgemaakt voor een serieuze aanpassing of om zelfs volledig opnieuw te starten. We leven een in vluchtige wegwerpmaatschappij waar doorgaans de prijs-kwaliteitsverhoudingen scheef getrokken zijn.

Coworks zet de tegenbeweging in!

We willen met u een relatie aangaan die niet in 140 tekens of 10 seconden filmpjes uit te leggen valt. Vergelijk ons eerder met Pinterest. Een inspiratiebord waar je ideeën kan opdoen en uw beste creaties mee kan tentoonstellen.

We willen samenwerkingen aangaan waar beide partijen zich goed bij voelen. Geen stalkende sales, geen keiharde overeenkomsten, maar mensen die met mensen werken.