Wie werkt er aan mijn site?

Een site wordt gebouwd door verschillende profielen, met elk hun specialisatie. Een projectteam bestaat minimaal uit 3 leden. Afhankelijk van het project kunnen bepaalde rollen door eenzelfde persoon worden ingevuld. Multi-inzetbaarheid is dan ook troef bij ons als het de efficiëntie verhoogt.

Toch wordt ook ingezet op diepgaande specialistische kennis om zo optimaal kwaliteit te kunnen bieden. Elk lid heeft zijn kerntaak waarin hij/zij specialist is. Daarbovenop krijgt iedereen ook de kans om ook andere talenten tentoon te stellen. Wie heel goed kan dweilen mag bijvoorbeeld altijd de bureau eens kuisen.

Wanneer u ons belt en in spanning luistert naar de beltoon, dan hoort u doorgaans: "Coworks met Stéphanie, wat kan ik voor u doen?" U had niet gewoon geluk, het was geen toevalstreffer. Bij Coworks nemen de Project Managers altijd de telefoon op. Zo is er meestal meteen contact met de juiste persoon en gaat er ook geen info verloren aan tussenpersonen.

Bovendien zorgen wij bij Coworks altijd voor een optimale bereikbaarheid. In tijden van verlof wordt the next best thing ingezet, zodat de klant weinig tot geen verschil opmerkt met de gewone gang van zaken.

De project manager detecteert soms dat een analyse op voorhand nodig is om beide partijen op elkaar afgestemd te krijgen en versterkt het team met UX-specialist Kenny. Deze brengt in kaart hoe de site het meest gebruiksvriendelijk is voor uw bezoekers en wat deze best bevat om ook de bezoekers geboeid te houden. Eens dat in overzichtelijke rapportjes is gegoten, schuift de site door naar de bouwfase.

In bepaalde cases kan er ook meteen worden overgegaan tot het ontwerpen van de site door een designer. Onze designer zorgt ervoor dat de site mooi aansluit bij uw huisstijl. Heeft u al een designer in de schuif liggen? Geen probleem, we bezorgen u de nodige richtlijnen om een design aan te leveren.

In de bouwfase wordt de site onderhanden genomen door de harde kern van Coworks: de developers. Deze groep mensen behoren tot de zeldzame soort die:

  • taal vervangen heeft door een (eigen) codesysteem. (Zo ingewikkeld dat ze soms zelf vergeten hoe het systeem weer in elkaar zat.)
  • van tijd een nog rekbaarder gegeven heeft gemaakt, waardoor altijd alles mogelijk is. (De relativiteitstheorie kan hier nog een puntje aan zuigen...)
  • zijn relatie met het koffieapparaat belangrijker vindt dan de relaties met de menselijke soort. (Wat kan een mens nu geven wat een koffiemachine niet kan, toch?)

Uiteindelijk zorgen zij voor een goed werkend systeem met een ruwe bolster.

 

 

Toch wordt een site ook op zijn/haar uiterlijk afgerekend. Daarom dat we bij Coworks vervolgens onze geheime wapens inzetten: de themers. Noem ze gerust de Yani's van de webwereld. Hun taak? Ervoor zorgen dat het CMS en het design samen mooi versmelten tot een werkend geheel. Zij zorgen er ook voor dat uw site mooi responsief reageert.

Opperthemer Bart leidt het team en zorgt ervoor dat elke site netjes mooi in de plooi valt.

Uiteindelijk gaat elk deel door testing, rapportage, oplevering, facturatie en dan begint het pas echt...