Features

Drupal beschikt over een ingebouwde zoekfunctie, maar zoekmachines zijn een kunst op zich. Daarom gaan heel wat grotere Drupal websites het huwelijk aan met een gespecialiseerde zoekmachine: Apache SOLR.

Voor de opvolging van het gebruik van uw website, maken we gebruik van Google Analytics. We gaan daarbij verder dan de standaard 4 regels code kopiëren en analyseren het gebruik van uw mobiele versie, QR codes, doelen, campagnes, etc...
Met enkele klikken een nieuwsbrief samenstellen in uw Drupal site, gebaseerd op uw bestaande inhoud. Vervolgens automatisch door de lay-out molen gedraaid om volledig in uw huisstijl te staan. Versturen naar 100 000 abonnees en opvolgen wie op welke link klikte? Het kan.

Uw gebruiker laten wachten is een slecht idee. Enkele seconden te veel geduld, en de bezoeker is er van door. Bij Coworks moet het vooruit gaan, en dat vertaalt zich ook in onze oplossingen.

Beschikt uw organisatie over afgelijnde diensten of vormt uw organisatie een koepel over andere organisaties? Met Drupal is het mogelijk een installatie te realiseren voor meerdere website, en daarbij wat gemeenschappelijk is te delen en wat uniek is te scheiden.

We hebben enkele slimme koppen zitten bij Coworks, maar het wiel gaan ze niet meer uitvinden. Onze aanpak is realistisch en pragmatisch. Als er waterleiding ligt in de straat, gaan we geen waterput graven, maar aansluiten op het net.

Device detectie, aangepaste inhoud, lay-out switch of responsive ontwerp? Het kan allemaal ook binnen Drupal.

Uw content over zetten vanuit een ander CMS? Of content uit een print catalogus importeren? Indien de inhoud in één of andere gestructureerde vorm aanwezig is, kan het een tijdrovend werkje zijn om alles manueel over te plaatsen.

Coworks - Sint-Pietersmolenstraat 200-001, B-8000 Brugge - 050 270 410 - info@coworks.be